Ford. Feel the difference

Jos sinulla on ongelmia videon toistamisessa, napsauta tästä.

Esittely – Hätäkeskuspäivystäjien hätäaputoimintokoulutus

SYNC®-järjestelmässä on innovatiivinen hätäaputoiminto, joka soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth-matkapuhelimella hätäkeskukseen törmäystilanteessa.
Ford Motor Company har udarbejdet en omfattende træningspakke til at hjælpe opkaldsmodtagere med at besvare opkald til SYNC® automatisk nødopkald trygt og professionelt.

Hvad er inkluderet på websiden

Websiden er udviklet til at give opkaldsmodtagerne oplysninger om SYNC® medautomatisk nødopkald. Du vil finde en Instruktionsvideo til opkaldsmodtagere, Hurtig referenceguide, Ofte stillede spørgsmål og referenceoplysninger, der kan downloades.

Undervisning er med til at redde liv

Alle offentlige modtagepunkter for opkald fra automatisk nødopkald opfordres til at dele webstedets oplysninger med undervisere og opkaldsmodtagere for at hjælpe med at forberede dem på potentielle opkald fra SYNC® automatisk nødopkald og medtage disse oplysninger i undervisningen af alle nye opkaldsmodtagere. Da antallet af SYNC®-brugere forventes at stige hastigt i Europa i de kommende år, er der potentiale i, at dit kommunikationscenter kan modtage opkald fra SYNC® automatisk nødopkald .

Ford Motor Company vil fortsætte med at arbejde med redningsarbejdere om at hjælpe med at uddanne alarmcentraler og andre offentlige sikkerhedseksperter inden for automatisk nødopkald .

Mange tak - og jeg håber du finder undervisningssiden værdifuld som et pædagogisk værktøj, der hjælper dig med effektivt at behandle opkald fra SYNC® automatisk nødopkald .

Med venlig hilsen
Ford
Doug VanDagens,
Global direktør for Connected Services
Ford Motor Company
SYNC® on ääniohjauksella toimiva täysin integroitu auton viihde- ja viestintäjärjestelmä, jonka avulla Ford-kuljettajat voivat hallita Bluetooth®-matkapuhelimia ja muita digitaalisia medialaitteita yksinkertaisilla ja intuitiivisilla äänikomennoilla. Lisätietoja SYNC®-järjestelmästä ja esittelyvideoita on osoitteessa www.ford.co.uk.
Hätäaputoiminto käynnistyy turvatyynyn tai polttoainepumpun sulun aktivoituessa (kuten voi tapahtua peräänajossa). Tämän edistyksellisen autoteknologian tarkoituksena on
  • antaa hätäkeskuspäivystäjille tietoa kolarista ja auton GPS-paikkatiedot
  • tarjota hätäkeskuspäivystäjille suora puheyhteys autossa oleviin
  • auttaa kuljettajia saamaan apua mahdollisimman nopeasti, kun auto on joutunut tieliikenneonnettomuuteen
  • tehdä tällaisten hätäpuheluiden käsittelystä mahdollisimman nopeaa.
Tärkeimmät edut:
  • Hätäaputoiminto on helppokäyttöinen. Kun SYNC®-järjestelmä on otettu käyttöön, kuljettajan matkapuhelin liitetään siihen automaattisesti aina kun kuljettaja nousee autoon.
  • Onnettomuustilanteessa jokaisella sekunnilla on merkitystä. Siksi hätäaputoiminto ei käytä ulkopuolisia tahoja puhelun käsittelyyn, vaan yhdistää suoraan hätänumeroon.
  • SYNC®-järjestelmä antaa hätäkeskuspäivystäjille suullista tietoa kolarista, mukaan lukien auton GPS-tiedot, jos ne ovat saatavilla.
  • Hätäaputoiminto laukeaa vain kun turvatyyny tai polttoaineen hätäsulku aktivoituu (kuten voi tapahtua peräänajoissa). Autossa ei ole hätäaputoiminnon manuaalista aktivointipainiketta, jotta tahattomat puhelut vältetään.
  • Hätäaputoiminto on maksuton auton koko elinkaaren ajan, vaikka omistaja vaihtuisi. Palvelua ei tarvitse tilata, koska se käyttää autossa olevan nykyistä Bluetoothilla® yhdistettyä matkapuhelinta. Auton omistajan ei siis tarvitse huolehtia sopimuksesta, kuukausimaksuista ja tilauksen uusimisesta.
Sivustolla on lyhyt koulutusvideo hätäkeskuspäivystäjille sekä muita hyödyllisiä videoita, joissa käsitellään SYNC®-järjestelmää ja hätäaputoimintoa. Lisäksi sivustolla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja ladattavaa sisältöä, kuten pikaopas, joka löytyy Hyödyllistä materiaalia -kohdasta. Seuraavasta linkistä voit lukea vaiheittaiset ohjeet hätäaputoiminnon puhelun vastaanottamisesta.

Hätäaputoiminnon puhelun vastaanottaminen