Ford. Feel the difference

Hvis du oplever problemer med at spille videoen, klik her.

Undervisning af modtagere af opkald fra SYNC automatisk nødopkald

Ford Motor Company har udarbejdet en omfattende træningspakke til at hjælpe opkaldsmodtagere med at besvare opkald til SYNC® automatisk nødopkald trygt og professionelt.
Ford Motor Company har udarbejdet en omfattende træningspakke til at hjælpe opkaldsmodtagere med at besvare opkald fra SYNC® automatisk nødopkald trygt og professionelt.

Hvad er inkluderet på websiden

Websiden er udviklet til at give opkaldsmodtagerne oplysninger om SYNC® med automatisk nødopkald. Du vil finde en instruktionsvideo til opkaldsmodtagere, Hurtig referenceguide, Ofte stillede spørgsmål og referenceoplysninger, der kan downloades.

Undervisning er med til at redde liv

Alle offentlige modtagepunkter for opkald fra automatisk nødopkald opfordres til at dele webstedets oplysninger med undervisere og opkaldsmodtagere for at hjælpe med at forberede dem på potentielle opkald fra SYNC® automatisk nødopkald og medtage disse oplysninger i undervisningen af alle nye opkaldsmodtagere. Da antallet af SYNC®-brugere forventes at stige hastigt i Europa i de kommende år, er der potentiale i, at dit kommunikationscenter kan modtage opkald fra SYNC® automatisk nødopkald .

Ford Motor Company vil fortsætte med at arbejde med redningsarbejdere om at hjælpe med at uddanne alarmcentraler og andre offentlige sikkerhedseksperter inden for automatisk nødopkald .

Mange tak - og jeg håber du finder undervisningssiden værdifuld som et pædagogisk værktøj, der hjælper dig med effektivt at behandle opkald fra SYNC® automatisk nødopkald .

Med venlig hilsen
Ford
Doug VanDagens,
Global direktør for Connected Services
Ford Motor Company
SYNC® er et stemmeaktiveret, fuldt integreret underholdnings- og kommunikationssystem monteret i bilen, der giver Ford og chauffører mulighed for at kontrollere Bluetooth ®-kompatible mobiltelefoner og stort set alle digitale medieenheder med enkle, intuitive stemmekommandoer.
Automatisk nødopkald aktiveres efter aktivering af en airbag eller afbrydelse af brændstofpumpen (hvilket kan forårsages ved påkørsel bagfra). Denne avancerede, interne bilteknologi er udviklet til:
  • At give opkaldsmodtagere oplysninger om, at en ulykke har fundet sted, samt bilens GPS-koordinater
  • Gøre det muligt for opkaldsmodtagere at tale direkte med en af ​​bilens passagerer
  • Hjælpe chauffører med at få den hjælp, de har brug for, så hurtigt som muligt - når deres bil har været involveret i et uheld
  • Gøre processen med at besvare opkald fra disse biler så hurtig som muligt
Vigtigste fordele:
  • Automatisk nødopkald er udviklet til at være enkelt at bruge. Efter den indledende opsætning vil førerens mobiltelefon automatisk oprette forbindelse til SYNC ®, hver gang han/hun sætter sig ind i bilen.
  • Efter en ulykke tæller hvert sekund. Det er derfor automatisk nødopkald undgår brug af ​​tredjeparter til håndtering af opkald: I stedet opretter det direkte forbindelse til alarmcentralen.
  • Teknologien bag SYNC ® giver opkaldsmodtagere verbale oplysninger om ulykken, herunder bilens GPS-information, hvis disse er tilgængelige.
  • Automatisk nødopkald udløses kun, når en airbag udløses, eller af brændstofpumpens nødafbryder (som kan aktiveres ved påkørsel bagfra). Bilen er ikke udstyret med en trykknap til manuel aktivering af automatisk nødopkald, hvilket fjerner muligheden for at modtage uønskede opkald.

 Automatisk nødopkald er tilgængelig og gratis i hele bilens levetid, selv for sekundære ejere. Det er ikke en abonnementbaseret tjeneste, da den anvender førerens eksisterende Bluetooth ® -kompatible mobiltelefon, så der er ingen kontrakt eller månedlige gebyrer, som bilejere skal bekymre sig om (eller kan glemme at forny).

Du kan finde en undervisningsvideo til opkaldsmodtagere og andre nyttige videoer om SYNC® og automatisk nødopkald. Der er også ofte stillede spørgsmål og indhold, der kan downloades såsom hurtigt referencenummer, under nyttige ressourcer. Få en trinbaseret beskrivelse af, hvordan man håndterer et opkald fra automatisk nødopkald, ved at klikke nedenfor.

Håndtering af et opkald fra automatisk nødopkald