Ford. Feel the difference

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην αναπαραγωγή του βίντεο, κάντε κλικ εδώ.

Γενικά - Εκπαίδευση Υπαλλήλων Κέντρου Επείγουσας Ανάγκης

Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια είναι ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό του συστήματος SYNC® που χρησιμοποιεί ένα αναγνωρισμένο και συνδεδεμένο κινητό τηλέφωνο με Bluetooth προκειμένου να βοηθήσει τους επιβάτες να πραγματοποιήσουν μια άμεση κλήση στο τοπικό Κέντρο Κλήσεων 112 σε περίπτωση σύγκρουσης.
Η Ford Motor Company έχει ετοιμάσει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο για να βοηθήσει τους Υπαλλήλους του τηλεφωνικού κέντρου να απαντούν στις κλήσεις Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια του SYNC® με αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμό.

Περιεχόμενα δικτυακού τόπου

Ο δικτυακός τόπος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους Υπαλλήλους του τηλεφωνικού κέντρου πληροφορίες για το σύστημα SYNC® με Επείγουσα Ανάγκη για βοήθεια. Θα βρείτε ένα Εκπαιδευτικό βίντεο για τους υπαλλήλους, έναν συνοπτικό Οδηγό, την ενότητα των Συχνών ερωτήσεων και σχετικές πληροφορίες προς λήψη.

Εκπαίδευση που βοηθάει να σωθούν ζωές

Προτείνουμε σε κάθε Κέντρο κλήσεων δημόσιας ασφάλειας 112 να μοιραστεί τις πληροφορίες που περιέχονται στο δικτυακό τόπο με τους Εκπαιδευτές και τους Υπαλλήλους του τηλεφωνικού κέντρου ώστε να προετοιμαστούν για ενδεχόμενες κλήσεις Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια SYNC® , και για να συμπεριληφθούν οι πληροφορίες αυτές στη νέα Εκπαίδευση των Υπαλλήλων τηλεφωνικών κέντρων. Δεδομένου ότι ο αριθμός των χρηστών του συστήματος SYNC® αναμένεται να αυξηθεί γρήγορα στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια, υπάρχει η πιθανότητα το δικό σας Κέντρο κλήσεων να δεχθεί μια κλήση Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια SYNC®.

Η Ford Motor Company θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους Επαγγελματίες επείγουσας ανάγκης όσον αφορά την εκπαίδευση των Κέντρων κλήσεων 112 καθώς και με άλλους επαγγελματίες της δημόσιας ασφάλειας σχετικά με τη λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω ότι αυτός ο εκπαιδευτικός δικτυακός τόπος θα αποδειχτεί για εσάς ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο ώστε να διεκπεραιώσετε αποτελεσματικά τις κλήσεις Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια SYNC®.

Με εκτίμηση,
Ford
Doug VanDagens,
Global Director of Connected Services
Ford Motor Company
Το SYNC® είναι ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που ενεργοποιείται με τη φωνή και επιτρέπει στους οδηγούς των οχημάτων Ford να ελέγχουν τα κινητά τους με Bluetooth και σχεδόν οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή μέσων με απλές και έξυπνες φωνητικές εντολές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα SYNC® και για να παρακολουθήσετε τα βίντεο επίδειξης, μπορείτε να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο  http://www.ford.gr/ExperienceFord/Technology/ford-sync
Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια ενεργοποιείται μετά το άνοιγμα ενός αερόσακου ή τη διακοπή λειτουργίας της αντλίας καυσίμου (η οποία μπορεί να προκληθεί μετά από μια οπίσθια σύγκρουση). Αυτό το προηγμένο ενσωματωμένο τεχνολογικό σύστημα έχει σχεδιαστεί να κάνει τα ακόλουθα:
  • Παρέχει στους Υπαλλήλους του τηλεφωνικού κέντρου πληροφορίες ότι έχει συμβεί μια σύγκρουση και ενημερώνει για τη GPS θέση του οχήματος
  • Επιτρέπει στους Υπαλλήλους του τηλεφωνικού κέντρου να συνομιλήσουν απευθείας με τους επιβάτες του οχήματος
  • Βοηθάει τους οδηγούς να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στις περιπτώσεις όπου έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα
  • Καθιστά τη διαδικασία διαχείρισης των κλήσεων από τα οχήματα αυτά όσο το δυνατόν γρηγορότερη
Βασικά οφέλη:
  • Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύχρηστη. Μετά την αρχική της εγκατάσταση, το κινητό τηλέφωνο του οδηγού συνδέεται αυτόματα με το σύστημα SYNC® κάθε φορά που ο οδηγός βρίσκεται στο όχημα.
  • Μετά από κάποιο ατύχημα, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Για το λόγο αυτό, η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια δεν χρησιμοποιεί ένα τηλεφωνικό κέντρο τρίτων για τη διαχείριση των κλήσεων: αντιθέτως, συνδέει τους επιβάτες του οχήματος απευθείας με τον αριθμό 112.
  • Η τεχνολογία πίσω από το σύστημα SYNC® παρέχει στους Υπαλλήλους του τηλεφωνικού κέντρου προφορικές πληροφορίες σχετικά με τη σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένης της θέσης GPS του οχήματος, όπου αυτή είναι διαθέσιμη.
  • Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια ενεργοποιείται μόνο όταν ανοίξει ένας αερόσακος ή αν διακοπεί η λειτουργία της αντλίας καυσίμου σε καταστάσεις επείγουσας ανάγκης (γεγονός που μπορεί να προκληθεί σε οπίσθιες συγκρούσεις). Το όχημα δεν διαθέτει αποκλειστικό κουμπί για χειροκίνητη ενεργοποίηση της λειτουργίας Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια, αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα πραγματοποίησης άσκοπων κλήσεων.
  • Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια παρέχεται δωρεάν καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος, ακόμα και στους ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Δεν πρόκειται για μια υπηρεσία που λειτουργεί με συνδρομή, καθώς χρησιμοποιεί το υφιστάμενο συνδεδεμένο κινητό με Bluetooth® του οδηγού, συνεπώς οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να πληρώνουν κάποιο συμβόλαιο ή μηνιαίο τέλος (ή να χρειάζεται να το ανανεώσουν).
Θα βρείτε ένα σύντομο Εκπαιδευτικό βίντεο για υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων και άλλα χρήσιμα βίντεο αναφορικά με το σύστημα SYNC® και τη λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια. Θα βρείτε επίσης μια ενότητα με Συχνές ερωτήσεις και αρχεία προς λήψη, όπως έναν συνοπτικό Οδηγό στην ενότητα Χρήσιμο υλικό αναφοράς. Για να διαβάσετε μια αναλυτική περιγραφή του τρόπου διαχείρισης μιας κλήσης Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια, κάντε κλικ παρακάτω.

Διαχείριση Κλήσης Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια